Agrande

Tori
Sto
Mankhöjd: ca 160 cm
Född: 2004

Agrande kommer från Estland. Hon är energisk, orädd, snäll och trevlig i hantering. Hon har haft 2 föl innan hon kom till oss.

Bellmax

Nordsvensk brukshäst
Valack
Mankhöjd: ca 155 cm
Född: 2000

Bellmax ser verkligen ut som urtypen för en skogshäst med sin fantastiska, svarta man och med den mjuka, lena ”mjölmulen”. Han är positiv och framåt och passar den som har lite ridvana. Bellmax specialiteter är trail och hästfotboll.
Bellmax är känd från TV:s barnprogram Hjärnkontoret där han visade hur det går till att bli skodd, men han har nästan inga divalater alls ;)

Blanka

Fjordhäst
Sto
Mankhöjd: 144 cm
Född: 1997

Söta Blanka är en pigg och framåt dam som är tävlad i LA dressyr. Hon gillar också att hoppa. Mycket snäll att hålla på med och kommer bra överens med de andra i hästflocken. Det här är en uppfinningsrik dam som redan första natten kröp ur grimman och öppnade handtaget till stalldörren, men som tur var satt säkerhetshaken i, så det blev ingen nattutflykt den gången :)
Hon har fått provköra tillsammans med Mio och det verkar som att Mio fått en ny körkompis

Elegido

P.R.E.
Valack
Mankhöjd: 159 cm
Född: 2002

Elegido är en pigg, känslig och trevlig häst. Han är duktig både med Nybörjare och avancerade ryttare på ryggen.

From

Shire- / Frieserkorsning
Valack
Mankhöjd: 170 cm
Född: 2004

Cool och snygg kille som är född hos oss i en hage vid Rosendal.  Han är svarta Saras fina pojk. Froms barndomsbästis var shettisen Julle och han lekte gärna knästående med honom för att hamna på Julles nivå.

Barao

Lusitano
Valack
Mankhöjd: 162 cm
Född: 2006

Hans far är efter den kända hingsten "Hostil". Han är en fantastisk rid och körhäst och grundutbildad av Paulo Bastos. Barao har ett underbart temparment, rör sig mjukt och smidigt. Han är en "pärla" i alla samanhang.

 

Zören

Fjordhäst
Valack
Mankhöjd: 135 cm
Född: 2008

Zören är en bra nybörjarhäst som passar både barn och vuxna. Han är lagom pigg och snäll att hålla på med.
Zören tar gärna hedersuppdrag, som att dra tomten fram till NK på invigningen av julskyltningen tillsammans med Blanka. Det är stort!

 

Pajkos

Ungerskt halvblod
Valack
Mankhöjd: 162 cm
Född: 2001

Pajkos Är en mycket stabil och pålitlig körhäst, och en klippa på uteritterna. 

 

Krikelin

Svenskt halvblod
Valack
Mankhöjd: 159 cm
Född: 1997

Krikelin är en fantastisk läromästare, lugn men ändå pigg på det mesta. Bra häst både för nybörjare och vana. Han har provat på att tävla lättare klasser i dressyr,hoppning och distansritt.

Carisma

Lusitano
Sto
Mankhöjd: 156 cm
Född: 2007

Carisma är en känslig,lyhörd dam som utvecklas fort med rätt ryttare, samarbetsvillig och kan ridas enbart med vikthjälper med en duktig ryttare.    http://youtu.be/f_JgDdLibpk

Rocco

P.R.E.

valack

Mankhöjd:160 cm

Född:2012

En jättesnäll trevlig snygging från Spanien. Lättlärd, trygg och börjar så smått gå med i verksamheten med duktiga ryttare, mest på våra uteritter. 

 

Guz

Oldenburgare

Valack

Mankhöjd 165 cm

Född:2010

Trevlig, trygg kille som är självsäker och tar gärna ledarrollen i hästflocken. Går bäst som ledarhäst på uteritterna. Snäll i all hantering och även mot kompisarna i hagen.

 

Pop

P.R.E.
Valack

Jumbo

Tinkerkorsning
Valack

Kobus

Valack