Gryningsritt i Stockholm City

Vill du uppleva Stockholm från hästryggen?

 

Följ med oss på en gryningsritt genom Stockholms sovande gator! Vi rider alla helger och röda dagar tom september, även vardagar v 27-31. Vi rider på Stockholms bilfria gator ca kl 6.00-8.15 och avslutar med morgonkaffe och frukostbuffe’ i våra fina lokaler på Gärdet. Detta är en unik upplevelse som du alltid kommer att minnas.

 

 

Beskrivning: Nu har du som är ridvan chansen att rida mitt i Stockholm city! Vi rider Vallhallavägen upp förbi Stureplan och travar längs ett bilfritt Kungsgatan, hör hovarnas eko mellan husen, korsar sedan Hötorget och fortsätter genom Kungsträdgården, runt Gamla stan till Riddarholmen. Vi rider sedan upp på Storkyrkobrinken upp i Gamla stan, passerar slottet och rider slottsbacken ner. På väg hemåt rider vi förbi Grand hotell Nybroviken och Strandvägen där det sägs att dom vackraste lägenheterna i världen finns. Därefter tittar vi på alla vackra byggnader i Diplomatstaden och korsar Gärdet tillbaka. Vi avslutar med frukostbuffé i våra fina konferenslokaler eller utomhus på gården. Se gärna det här filmklippet.

Förutsättningar: Endast för dig med minst ridvana 4 (van ryttare - Har ridit några/flera år, vill ha en framåt häst) som behärskar hästen i alla gångarter.

Tid: maj-september/oktober lördag/söndag. Samlas klockan 05:30 på morgonen. Tidsåtgång ca 3,5 timmar.

Pris: 1.130 kronor. Prishöjning 1 juni-18 1.180 kr

Bor ni långt bort så har ni möjlighet att hyra en lite övernattningslägenhet med två bäddar.